Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

call-me-back

Πείτε μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

  Με ποιό τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;
  captcha

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 

  Το deco-outlet.gr εξασφαλίζει έκτος από υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και μια σειρά από υπηρεσίες για την θωράκιση των αγορών σας.

   ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ

  Στo E-shop μας λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας, τόσο στις συναλλαγές σας όσο και στα προσωπικά σας στοιχεία. Στοιχεία όπως ο αριθμός της Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας σας ΔΕΝ αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι για την μεγαλύτερη ασφάλεια των αγορών σας πριν από οποιαδήποτε αποστολή παραγγελίας πραγματοποιείτε τηλεφωνική επιβεβαίωση.

  ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Οι εκάστοτε εκπτώσεις ή κουπόνια ισχύουν μεμονωμένα σε κάθε παραγγελία και δε λειτουργούν συνδυαστικά.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  Σε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η δυνατότητα για άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση όπου το προϊόν κριθεί ελαττωματικό. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει:

  • Το προϊόν να επιστραφεί από τον πελάτη εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.
  • Το ελάττωμα να οφείλεται σε σφάλμα από τον κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος.
  • Το deco-outlet.gr να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη, σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  Εγγυημένη παράδοση προϊόντος
  Το deco-outlet.gr εγγυάται την φυσική παράδοση του προϊόντος προς τον αγοραστή. Σε κάθε περίπτωση όπου ένα προϊόν για οποιοδήποτε λόγο δεν παραληφθεί από τον αγοραστή η αντικατάσταση του επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο το deco-outlet.gr.

  Η εκ νέου αποστολή αποτελεί υποχρέωση για το deco-outlet.gr από προϊόν ιδίων ή ανωτέρων προδιαγραφών και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση το deco-outlet.gr υποχρεούται για την επιστροφή των χρημάτων.

  ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

  Ο χρήστης της πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να είναι και ο νόμιμος κάτοχος της, ενώ θα πρέπει να επιδεικνύει την κάρτα και την ταυτότητα του κατά την παραλαβή του προϊόντος. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει εφικτό κατά την παράδοση των προϊόντων καμία ακύρωση ή επιστροφή χρημάτων δεν είναι αποδεκτή από την μεριά του deco-outlet.gr.

  discount

  ΕΚΠΤΩΣΗ 5%

  για παραλαβή από το κατάστημα

  delivery

  ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  σε 2 - 5 ημέρες

  installments

  ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  με πιστωτική κάρτα

  phone

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Δευτ - Σαβ: 210-2385308

  Close

  0
  EL

  Search